H. KIRKOYUN UYSAL And Ö. Anğ, "Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri," TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.33, no.2, pp.163-169, 2003
KIRKOYUN UYSAL, H. And Anğ, Ö. 2003. Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri. TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.33, no.2 , 163-169.
KIRKOYUN UYSAL, H., & Anğ, Ö., (2003). Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri. TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.33, no.2, 163-169.
KIRKOYUN UYSAL, Hayriye, And Özdem Anğ. "Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri," TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.33, no.2, 163-169, 2003
KIRKOYUN UYSAL, Hayriye K. And Anğ, Özdem. "Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri." TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.33, no.2, pp.163-169, 2003
KIRKOYUN UYSAL, H. And Anğ, Ö. (2003) . "Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri." TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.33, no.2, pp.163-169.
@article{article, author={Hayriye KIRKOYUN UYSAL And author={Özdem Anğ}, title={Süt ve Süt Ürünlerinden İzole Edilen Listeria Türleri}, journal={TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ}, year=2003, pages={163-169} }