E. Ergene And E. B. BİNGÖL, "Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi," 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress , İstanbul, Turkey, pp.225-226, 2017
Ergene, E. And BİNGÖL, E. B. 2017. Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi. 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress , (İstanbul, Turkey), 225-226.
Ergene, E., & BİNGÖL, E. B., (2017). Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi . 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress (pp.225-226). İstanbul, Turkey
Ergene, Erdi, And Enver Barış BİNGÖL. "Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi," 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Turkey, 2017
Ergene, Erdi And BİNGÖL, Enver B. . "Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi." 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress , İstanbul, Turkey, pp.225-226, 2017
Ergene, E. And BİNGÖL, E. B. (2017) . "Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi." 19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress , İstanbul, Turkey, pp.225-226.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Erdi Ergene And author={Enver Barış BİNGÖL}, title={Dünyada ve Türkiye’de Kırmızı Et Üretimi ve Tüketimi Durumunun İncelenmesi}, congress name={19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2017}, pages={225-226} }