R. KAHRAMAN, "Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.," Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.4, no.2, pp.13-22, 2003
KAHRAMAN, R. 2003. Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.. Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.4, no.2 , 13-22.
KAHRAMAN, R., (2003). Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.. Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.4, no.2, 13-22.
KAHRAMAN, Recep. "Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.," Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.4, no.2, 13-22, 2003
KAHRAMAN, Recep. "Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.." Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.4, no.2, pp.13-22, 2003
KAHRAMAN, R. (2003) . "Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.." Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.4, no.2, pp.13-22.
@article{article, author={Recep KAHRAMAN}, title={Ayçiçek ve balık yağı içeren yumurta tavuğu rasyonlarına E ve C vitaminleri ilavesinin performansa etkisi.}, journal={Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg.,}, year=2003, pages={13-22} }