İ. KAYA CEBİOĞLU And A. E. ÖNAL, "İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.," Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.3, pp.21-35, 2017
KAYA CEBİOĞLU, İ. And ÖNAL, A. E. 2017. İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.. Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.3 , 21-35.
KAYA CEBİOĞLU, İ., & ÖNAL, A. E., (2017). İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.. Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.3, 21-35.
KAYA CEBİOĞLU, İREM, And Ayşe Emel ÖNAL. "İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.," Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.3, 21-35, 2017
KAYA CEBİOĞLU, İREM K. And ÖNAL, Ayşe E. . "İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.." Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.3, pp.21-35, 2017
KAYA CEBİOĞLU, İ. And ÖNAL, A. E. (2017) . "İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.." Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.3, pp.21-35.
@article{article, author={İREM KAYA CEBİOĞLU And author={Ayşe Emel ÖNAL}, title={İstanbul’da Bir İlçede Gıda Katkı Maddesi İçeren Bazı Besinlerin Tüketiminin ve Sağlığa Etkilerinin Araştırılması: Gıdaların Risk Analizi.}, journal={Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={21-35} }