G. F. ŞENGÖR Et Al. , "Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.17, pp.29-33, 2017
ŞENGÖR, G. F. Et Al. 2017. Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.17 , 29-33.
ŞENGÖR, G. F., CEYLAN, Z., DOĞRUYOL, H., & GÖNÜLAL, O., (2017). Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi. Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.17, 29-33.
ŞENGÖR, Gülgün Et Al. "Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi," Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.17, 29-33, 2017
ŞENGÖR, Gülgün F. Et Al. "Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.17, pp.29-33, 2017
ŞENGÖR, G. F. Et Al. (2017) . "Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi." Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi , vol.17, pp.29-33.
@article{article, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR Et Al. }, title={Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi}, year=2017, pages={29-33} }