D. ÜÇOK ALAKAVUK Et Al. , "Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, 2009
ÜÇOK ALAKAVUK, D. Et Al. 2009. Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi. XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Rize, Turkey).
ÜÇOK ALAKAVUK, D., TOSUN, Ş. Y., ULUSOY, Ş., ERKAN ÖZDEN, N., SARI, B., & AKÇA, A., (2009). Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi . XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Turkey
ÜÇOK ALAKAVUK, Didem Et Al. "Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Turkey, 2009
ÜÇOK ALAKAVUK, Didem Ü. Et Al. "Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, 2009
ÜÇOK ALAKAVUK, D. Et Al. (2009) . "Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Didem ÜÇOK ALAKAVUK Et Al. }, title={Soğukta depolanan pişirilmiş balıkların raf ömrü üzerine ısıtma işleminin etkisi}, congress name={XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}}