S. SANDIKÇI ALTUNATMAZ And Ö. ERGÜN, "Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri," 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.699, 0
SANDIKÇI ALTUNATMAZ, S. And ERGÜN, Ö. Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri. 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , (İstanbul, Turkey), 699.
SANDIKÇI ALTUNATMAZ, S., & ERGÜN, Ö., Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri . 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi (pp.699). İstanbul, Turkey
SANDIKÇI ALTUNATMAZ, Sema, And Özer ERGÜN. "Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri," 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey,
SANDIKÇI ALTUNATMAZ, Sema S. And ERGÜN, Özer. "Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri." 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.699
SANDIKÇI ALTUNATMAZ, S. And ERGÜN, Ö. . "Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri." 2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, p.699.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sema SANDIKÇI ALTUNATMAZ And author={Özer ERGÜN}, title={Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri}, congress name={2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={0}, pages={699} }