A. AYDIN Et Al. , "Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi," 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.27, 2013
AYDIN, A. Et Al. 2013. Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi. 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 27.
AYDIN, A., Issa, G., & DÜMEN, E., (2013). Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi . 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.27). Antalya, Turkey
AYDIN, Ali, Ghassan Issa, And Emek DÜMEN. "Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi," 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2013
AYDIN, Ali Et Al. "Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi." 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.27, 2013
AYDIN, A. Issa, G. And DÜMEN, E. (2013) . "Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi." 5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, p.27.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ali AYDIN Et Al. }, title={Çiğ tavuk etlerinde Salmonella Typhimurium ve Salmonella Enteritidis varlığının belirlenmesi, izolatların serolojik ve moleküler yöntemlerle tiplendirilmesi}, congress name={5 Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={27} }