Atıf Formatları
Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ŞAHİN Et Al. , "Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi," 1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi , İstanbul, Turkey, 2007

ŞAHİN, S. Et Al. 2007. Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi. 1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi , (İstanbul, Turkey).

ŞAHİN, S., KIRBAŞLAR, Ş. İ. , & BİLGİN, M., (2007). Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi . 1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi, İstanbul, Turkey

ŞAHİN, Selin, Şah İsmail KIRBAŞLAR, And Mehmet BİLGİN. "Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi," 1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi, İstanbul, Turkey, 2007

ŞAHİN, Selin Ş. Et Al. "Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi." 1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi , İstanbul, Turkey, 2007

ŞAHİN, S. KIRBAŞLAR, Ş. İ. And BİLGİN, M. (2007) . "Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi." 1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi , İstanbul, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Selin ŞAHİN SEVGİLİ Et Al. }, title={Laktik Asitin Fermentasyon Ortamından Ekstraksiyonu ve Çözünürlük Dengelerinin İncelenmesi}, congress name={1. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2007}}