S. MOL TOKAY, "Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Gıda dergisi , no.28, pp.85-93, 2003
MOL TOKAY, S. 2003. Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Gıda dergisi , no.28 , 85-93.
MOL TOKAY, S., (2003). Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Gıda dergisi , no.28, 85-93.
MOL TOKAY, Sühendan. "Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Gıda dergisi , no.28, 85-93, 2003
MOL TOKAY, Sühendan M. . "Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Gıda dergisi , no.28, pp.85-93, 2003
MOL TOKAY, S. (2003) . "Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Gıda dergisi , no.28, pp.85-93.
@article{article, author={Sühendan MOL TOKAY}, title={Modifiye Atmosferde Paketleme Teknolojisinin Alabalık Dolmalarının Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi}, journal={Gıda dergisi}, year=2003, pages={85-93} }