G. F. ŞENGÖR, "Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi , vol.17, pp.249-256, 2000
ŞENGÖR, G. F. 2000. Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi , vol.17 , 249-256.
ŞENGÖR, G. F., (2000). Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi , vol.17, 249-256.
ŞENGÖR, Gülgün. "Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi , vol.17, 249-256, 2000
ŞENGÖR, Gülgün F. . "Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi , vol.17, pp.249-256, 2000
ŞENGÖR, G. F. (2000) . "Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi , vol.17, pp.249-256.
@article{article, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR}, title={Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler}, journal={Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi}, year=2000, pages={249-256} }