İ. ÇİFÇİ And Ş. DEMİRKOL, "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak," 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Afyon, Turkey, pp.1142-1153, 2018
ÇİFÇİ, İ. And DEMİRKOL, Ş. 2018. Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak. 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (Afyon, Turkey), 1142-1153.
ÇİFÇİ, İ., & DEMİRKOL, Ş., (2018). Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak . 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ (pp.1142-1153). Afyon, Turkey
ÇİFÇİ, İbrahim, And Şehnaz DEMİRKOL. "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak," 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Afyon, Turkey, 2018
ÇİFÇİ, İbrahim And DEMİRKOL, Şehnaz. "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak." 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Afyon, Turkey, pp.1142-1153, 2018
ÇİFÇİ, İ. And DEMİRKOL, Ş. (2018) . "Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak." 19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Afyon, Turkey, pp.1142-1153.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İbrahim ÇİFÇİ And author={Şehnaz DEMİRKOL}, title={Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak}, congress name={19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ}, city={Afyon}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1142-1153} }