İ. KIZILIRMAK And A. Albayrak , "İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma," 14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi , Kayseri, Turkey, pp.55-72, 2014
KIZILIRMAK, İ. And Albayrak , A. 2014. İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma. 14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi , (Kayseri, Turkey), 55-72.
KIZILIRMAK, İ., & Albayrak , A., (2014). İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma . 14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi (pp.55-72). Kayseri, Turkey
KIZILIRMAK, İsmail, And Aslı Albayrak . "İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma," 14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi, Kayseri, Turkey, 2014
KIZILIRMAK, İsmail And Albayrak , Aslı. "İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma." 14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi , Kayseri, Turkey, pp.55-72, 2014
KIZILIRMAK, İ. And Albayrak , A. (2014) . "İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma." 14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi , Kayseri, Turkey, pp.55-72.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İsmail KIZILIRMAK And author={Aslı Albayrak }, title={İnavasyon Örneği Olarak Moleküler Mutfağin İstanbul’daki Restoran İşletmelerinde Uygulanmasina Yönelik Bir Araştirma}, congress name={14. Ulusal Turizmi Kongresi, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2014}, pages={55-72} }