S. YIKMIŞ Et Al. , "Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi," I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.33, 2015
YIKMIŞ, S. Et Al. 2015. Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi. I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (İstanbul, Turkey), 33.
YIKMIŞ, S., GÜLÜM, L., & AKSU, H., (2015). Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi . I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi (pp.33). İstanbul, Turkey
YIKMIŞ, Seydi, Levent GÜLÜM, And Harun AKSU. "Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi," I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
YIKMIŞ, Seydi Et Al. "Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi." I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.33, 2015
YIKMIŞ, S. GÜLÜM, L. And AKSU, H. (2015) . "Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi." I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , İstanbul, Turkey, p.33.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Seydi YIKMIŞ Et Al. }, title={Pizza Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni ve Güvenliği Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Görüşlerinin Belirlenmesi}, congress name={I.İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={33} }