H. AKSU Et Al. , "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.8, pp.86-90, 1997
AKSU, H. Et Al. 1997. Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.8 , 86-90.
AKSU, H., Erkan, N., ÇOLAK, H., Varlık, C., Gökoğlu, N., & UĞUR, M. H., (1997). Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.8, 86-90.
AKSU, Harun Et Al. "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.8, 86-90, 1997
AKSU, Harun Et Al. "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.8, pp.86-90, 1997
AKSU, H. Et Al. (1997) . "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.8, pp.86-90.
@article{article, author={Harun AKSU Et Al. }, title={Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=1997, pages={86-90} }