H. Hampikyan Et Al. , "İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi," TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.38, no.2, pp.87-94, 2008
Hampikyan, H. Et Al. 2008. İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi. TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.38, no.2 , 87-94.
Hampikyan, H., Ulusoy, B. H., BİNGÖL, E. B., ÇOLAK, H., & Akhan, M., (2008). İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi. TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.38, no.2, 87-94.
Hampikyan, Hamparsun Et Al. "İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi," TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.38, no.2, 87-94, 2008
Hampikyan, Hamparsun Et Al. "İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi." TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.38, no.2, pp.87-94, 2008
Hampikyan, H. Et Al. (2008) . "İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi." TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ , vol.38, no.2, pp.87-94.
@article{article, author={Hamparsun Hampikyan Et Al. }, title={İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi}, journal={TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ}, year=2008, pages={87-94} }