R. KAHRAMAN, "Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.," İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, pp.87-102, 2004
KAHRAMAN, R. 2004. Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.. İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2 , 87-102.
KAHRAMAN, R., (2004). Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.. İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, 87-102.
KAHRAMAN, Recep. "Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.," İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, 87-102, 2004
KAHRAMAN, Recep. "Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.." İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, pp.87-102, 2004
KAHRAMAN, R. (2004) . "Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.." İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg., , vol.30, no.2, pp.87-102.
@article{article, author={Recep KAHRAMAN}, title={Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi.}, journal={İstanbul Üniv., Vet. Fak. Derg.,}, year=2004, pages={87-102} }