G. F. Ü. ŞENGÖR And C. Varlık, "Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.13, no.16, pp.33-44, 2016
ŞENGÖR, G. F. Ü. And Varlık, C. 2016. Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.13, no.16 , 33-44.
ŞENGÖR, G. F. Ü., & Varlık, C., (2016). Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.13, no.16, 33-44.
ŞENGÖR, Gülgün, And Candan Varlık. "Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.13, no.16, 33-44, 2016
ŞENGÖR, Gülgün F. And Varlık, Candan. "Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.13, no.16, pp.33-44, 2016
ŞENGÖR, G. F. Ü. And Varlık, C. (2016) . "Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi , vol.13, no.16, pp.33-44.
@article{article, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR And author={Candan Varlık}, title={Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği}, journal={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi}, year=2016, pages={33-44} }