G. F. ŞENGÖR Et Al. , "Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi," XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.182, 2007
ŞENGÖR, G. F. Et Al. 2007. Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi. XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu , (Muğla, Turkey), 182.
ŞENGÖR, G. F., ÜÇOK ALAKAVUK, D., & TOSUN, Ş. Y., (2007). Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi . XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu (pp.182). Muğla, Turkey
ŞENGÖR, Gülgün, Didem ÜÇOK ALAKAVUK, And ŞEHNAZ YASEMİN TOSUN. "Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi," XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Turkey, 2007
ŞENGÖR, Gülgün F. Et Al. "Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi." XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.182, 2007
ŞENGÖR, G. F. ÜÇOK ALAKAVUK, D. And TOSUN, Ş. Y. (2007) . "Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi." XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu , Muğla, Turkey, p.182.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR Et Al. }, title={Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi}, congress name={XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2007}, pages={182} }