H. GÜNEYDAŞ BİÇER And H. AKSU, "Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.," 7.Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.198, 2011
GÜNEYDAŞ BİÇER, H. And AKSU, H. 2011. Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.. 7.Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 198.
GÜNEYDAŞ BİÇER, H., & AKSU, H., (2011). Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi. . 7.Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.198). Ankara, Turkey
GÜNEYDAŞ BİÇER, Hanife, And Harun AKSU. "Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.," 7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
GÜNEYDAŞ BİÇER, Hanife G. And AKSU, Harun. "Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.." 7.Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.198, 2011
GÜNEYDAŞ BİÇER, H. And AKSU, H. (2011) . "Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.." 7.Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.198.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hanife GÜNEYDAŞ BİÇER And author={Harun AKSU}, title={Farklı koşullarda tüketime sunulan mantıların mikrobiyolojik kalitesi.}, congress name={7.Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={198} }