G. F. Şengör Et Al. , "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi," XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.182, 2007
Şengör, G. F. Et Al. 2007. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi. XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Muğla, Turkey), 182.
Şengör, G. F., Üçok Alakavuk, D., & Tosun, Ş. Y., (2007). Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi . XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.182). Muğla, Turkey
Şengör, Gülgün, Didem ÜÇOK ALAKAVUK, And Şehnaz Yasemin TOSUN. "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi," XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Turkey, 2007
Şengör, Gülgün F. Et Al. "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi." XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, pp.182, 2007
Şengör, G. F. Üçok Alakavuk, D. And Tosun, Ş. Y. (2007) . "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi." XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Muğla, Turkey, p.182.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma Şengör Et Al. }, title={Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi}, congress name={XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2007}, pages={182} }