E. B. BALCIOĞLU, "Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri," In MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , Ankara: Gece Açık Akademi Yayınları, 2019, pp.21-33.
BALCIOĞLU, E. B. Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri. 2019. In MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , Gece Açık Akademi Yayınları, Ankara, 21-33.
BALCIOĞLU, E. B., (2019). Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri. MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER (pp.21-33), Ankara: Gece Açık Akademi Yayınları.
BALCIOĞLU, Esra. "Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri." In MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , 21-33. Ankara: Gece Açık Akademi Yayınları, 2019
BALCIOĞLU, Esra B. . "Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri." MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER , Gece Açık Akademi Yayınları, 2019, pp.21-33.
BALCIOĞLU, E. B. (2019) "Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri", MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER . Ankara: Gece Açık Akademi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Esra Billur BALCIOĞLU}, chaptertitle={Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri}, booktitle={ MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER}, publisher={Gece Açık Akademi Yayınları}, city={Ankara},year={2019} }