G. F. ŞENGÖR And O. Tatar, "Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.," Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.739-751, 1991
ŞENGÖR, G. F. And Tatar, O. 1991. Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.. Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 739-751.
ŞENGÖR, G. F., & Tatar, O., (1991). Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi. . Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu (pp.739-751). İzmir, Turkey
ŞENGÖR, Gülgün, And Osman Tatar. "Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.," Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1991
ŞENGÖR, Gülgün F. And Tatar, Osman. "Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.." Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.739-751, 1991
ŞENGÖR, G. F. And Tatar, O. (1991) . "Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.." Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.739-751.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR And author={Osman Tatar}, title={Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.}, congress name={Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1991}, pages={739-751} }