Ş. Y. TOSUN Et Al. , "LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ," 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.47, 2019
TOSUN, Ş. Y. Et Al. 2019. LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ. 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 47.
TOSUN, Ş. Y., ÜÇOK ALAKAVUK, D., ULUSOY, Ş., & DOĞRUYOL, H., (2019). LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ . 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.47). Mersin, Turkey
TOSUN, ŞEHNAZ Et Al. "LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ," 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2019
TOSUN, ŞEHNAZ Y. Et Al. "LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ." 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.47, 2019
TOSUN, Ş. Y. Et Al. (2019) . "LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ." 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Mersin, Turkey, p.47.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEHNAZ YASEMİN TOSUN Et Al. }, title={LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ}, congress name={20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2019}, pages={47} }