A. AYDIN Et Al. , "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.7, no.1, pp.28-35, 2005
AYDIN, A. Et Al. 2005. Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.7, no.1 , 28-35.
AYDIN, A., Erkan, M. E., & ULUSOY, B. H., (2005). Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.7, no.1, 28-35.
AYDIN, Ali, Mehmet Emin Erkan, And Beyza Hatice ULUSOY. "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.7, no.1, 28-35, 2005
AYDIN, Ali Et Al. "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.7, no.1, pp.28-35, 2005
AYDIN, A. Erkan, M. E. And ULUSOY, B. H. (2005) . "Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.7, no.1, pp.28-35.
@article{article, author={Ali AYDIN Et Al. }, title={Isıya dayanıklı küfler ve halk sağlığı açısından önemi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, year=2005, pages={28-35} }