A. AYDIN, "Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri," Dünya Gıda Dergisi , vol.9, pp.76-81, 2003
AYDIN, A. 2003. Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri. Dünya Gıda Dergisi , vol.9 , 76-81.
AYDIN, A., (2003). Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri. Dünya Gıda Dergisi , vol.9, 76-81.
AYDIN, Ali. "Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri," Dünya Gıda Dergisi , vol.9, 76-81, 2003
AYDIN, Ali. "Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri." Dünya Gıda Dergisi , vol.9, pp.76-81, 2003
AYDIN, A. (2003) . "Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri." Dünya Gıda Dergisi , vol.9, pp.76-81.
@article{article, author={Ali AYDIN}, title={Baharatlara uygulanan dekontaminasyon yöntemleri}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2003, pages={76-81} }