F. F. İSTANBULLU DİNÇER And y. demir, "Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri," 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU , vol.1, no.0, İstanbul, Turkey, pp.317, 2019
İSTANBULLU DİNÇER, F. F. And demir, y. 2019. Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri. 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU , (İstanbul, Turkey), 317.
İSTANBULLU DİNÇER, F. F., & demir, y., (2019). Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri . 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU (pp.317). İstanbul, Turkey
İSTANBULLU DİNÇER, Fatma, And yeliz demir. "Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri," 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU, İstanbul, Turkey, 2019
İSTANBULLU DİNÇER, Fatma F. And demir, yeliz. "Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri." 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU , İstanbul, Turkey, pp.317, 2019
İSTANBULLU DİNÇER, F. F. And demir, y. (2019) . "Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri." 18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU , İstanbul, Turkey, p.317.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma Füsun İSTANBULLU DİNÇER And author={yeliz demir}, title={Endüstri 4.0'ın Yiyecek İçecek Endüstrisi Üzerindeki Etkileri}, congress name={18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2019}, pages={317} }