F. Lorcu And B. ACAR BOLAT, "Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler," Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.6, pp.38-45, 2011
Lorcu, F. And ACAR BOLAT, B. 2011. Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler. Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.6 , 38-45.
Lorcu, F., & ACAR BOLAT, B., (2011). Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler. Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.6, 38-45.
Lorcu, Fatma, And Bilge ACAR BOLAT. "Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler," Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.6, 38-45, 2011
Lorcu, Fatma And ACAR BOLAT, Bilge A. . "Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler." Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.6, pp.38-45, 2011
Lorcu, F. And ACAR BOLAT, B. (2011) . "Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler." Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.9, no.6, pp.38-45.
@article{article, author={Fatma Lorcu And author={Bilge ACAR BOLAT}, title={Edirne Merkez İlçede Tüketicilerin İthal Kırmızı Et Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler}, journal={Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi}, year=2011, pages={38-45} }