S. MOL TOKAY, "Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Gıda dergisi , no.26, pp.279-287, 2001
MOL TOKAY, S. 2001. Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Gıda dergisi , no.26 , 279-287.
MOL TOKAY, S., (2001). Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Gıda dergisi , no.26, 279-287.
MOL TOKAY, Sühendan. "Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Gıda dergisi , no.26, 279-287, 2001
MOL TOKAY, Sühendan M. . "Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Gıda dergisi , no.26, pp.279-287, 2001
MOL TOKAY, S. (2001) . "Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Gıda dergisi , no.26, pp.279-287.
@article{article, author={Sühendan MOL TOKAY}, title={Modifiye Atmosferde Paketlemenin Alabalık Burgerlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi}, journal={Gıda dergisi}, year=2001, pages={279-287} }