Ş. DEMİRKOL And M. Tekin, "Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği," X. Geleneksel Turizm Paneli , Sakarya, Turkey, pp.56-71, 2011
DEMİRKOL, Ş. And Tekin, M. 2011. Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği. X. Geleneksel Turizm Paneli , (Sakarya, Turkey), 56-71.
DEMİRKOL, Ş., & Tekin, M., (2011). Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği . X. Geleneksel Turizm Paneli (pp.56-71). Sakarya, Turkey
DEMİRKOL, Şehnaz, And Mustafa Tekin. "Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği," X. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Turkey, 2011
DEMİRKOL, Şehnaz And Tekin, Mustafa. "Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği." X. Geleneksel Turizm Paneli , Sakarya, Turkey, pp.56-71, 2011
DEMİRKOL, Ş. And Tekin, M. (2011) . "Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği." X. Geleneksel Turizm Paneli , Sakarya, Turkey, pp.56-71.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şehnaz DEMİRKOL And author={Mustafa Tekin}, title={Moleküler Gastronominin Geleneksel Türk Mutfağında Uygulanabilirliği}, congress name={X. Geleneksel Turizm Paneli}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={56-71} }