N. ERKAN , "Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.," Journal of FisheriesSciences.com , vol.7, no.2, pp.194-208, 2013
ERKAN , N. 2013. Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.. Journal of FisheriesSciences.com , vol.7, no.2 , 194-208.
ERKAN , N., (2013). Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.. Journal of FisheriesSciences.com , vol.7, no.2, 194-208.
ERKAN , Nuray. "Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.," Journal of FisheriesSciences.com , vol.7, no.2, 194-208, 2013
ERKAN , Nuray E. . "Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.." Journal of FisheriesSciences.com , vol.7, no.2, pp.194-208, 2013
ERKAN , N. (2013) . "Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.." Journal of FisheriesSciences.com , vol.7, no.2, pp.194-208.
@article{article, author={Nuray ERKAN ÖZDEN}, title={Türkiye’de tüketilen su ürünlerinin omega 3 (n-3) yağ asidi profilinin değerlendirilmesi.}, journal={Journal of FisheriesSciences.com}, year=2013, pages={194-208} }