H. ÇOLAK And M. H. UĞUR, "Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi," TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES , vol.26, pp.779-784, 2002
ÇOLAK, H. And UĞUR, M. H. 2002. Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi. TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES , vol.26 , 779-784.
ÇOLAK, H., & UĞUR, M. H., (2002). Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi. TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES , vol.26, 779-784.
ÇOLAK, Hilal, And Muammer Halit UĞUR. "Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi," TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES , vol.26, 779-784, 2002
ÇOLAK, Hilal And UĞUR, Muammer H. . "Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi." TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES , vol.26, pp.779-784, 2002
ÇOLAK, H. And UĞUR, M. H. (2002) . "Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi." TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES , vol.26, pp.779-784.
@article{article, author={Hilal ÇOLAK And author={Muammer Halit UĞUR}, title={Farklı muhafaza sıcaklığı ve süresinin fermente sucuklarda biyojen aminlerin oluşumu üzerine etkisi}, journal={TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES}, year=2002, pages={779-784} }