E. N. TOPCUOĞLU And H. G. KÜLEKÇİ, "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.," ANKEM DERGİSİ , vol.25, pp.220-226, 2011
TOPCUOĞLU, E. N. And KÜLEKÇİ, H. G. 2011. Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.. ANKEM DERGİSİ , vol.25 , 220-226.
TOPCUOĞLU, E. N., & KÜLEKÇİ, H. G., (2011). Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.. ANKEM DERGİSİ , vol.25, 220-226.
TOPCUOĞLU, Emine, And Hatice Güven KÜLEKÇİ. "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.," ANKEM DERGİSİ , vol.25, 220-226, 2011
TOPCUOĞLU, Emine N. And KÜLEKÇİ, Hatice G. . "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.." ANKEM DERGİSİ , vol.25, pp.220-226, 2011
TOPCUOĞLU, E. N. And KÜLEKÇİ, H. G. (2011) . "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.." ANKEM DERGİSİ , vol.25, pp.220-226.
@article{article, author={Emine Nursen TOPCUOĞLU And author={Hatice Güven KÜLEKÇİ}, title={Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük yapıcı mikroorganizmalara etkisi.}, journal={ANKEM DERGİSİ}, year=2011, pages={220-226} }