A. AYDIN Et Al. , "Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi," II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.787, 2006
AYDIN, A. Et Al. 2006. Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi. II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (İstanbul, Turkey), 787.
AYDIN, A., HAMPİKYAN, H., KAHRAMAN, T., & MURATOĞLU, K., (2006). Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi . II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.787). İstanbul, Turkey
AYDIN, Ali Et Al. "Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi," II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey, 2006
AYDIN, Ali Et Al. "Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi." II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.787, 2006
AYDIN, A. Et Al. (2006) . "Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi." II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, p.787.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ali AYDIN Et Al. }, title={Sığır karkaslarından Salmonella spp. Varlığı’nın kültürel, immunomanyetik seperasyon ve Enzyme Linked Fluorescent Assay teknikleri kullanılarak belirlenmesi}, congress name={II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2006}, pages={787} }