Z. TUNÇ ZENGİN Et Al. , "Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği," 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , Antalya, Turkey, pp.841, 2019
TUNÇ ZENGİN, Z. Et Al. 2019. Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği. 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , (Antalya, Turkey), 841.
TUNÇ ZENGİN, Z., AKÇAALAN ALBAY, R., KÖKER DEMO, L., & ALBAY, M., (2019). Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği . 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi (pp.841). Antalya, Turkey
TUNÇ ZENGİN, Zuhal Et Al. "Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği," 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Turkey, 2019
TUNÇ ZENGİN, Zuhal Et Al. "Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği." 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , Antalya, Turkey, pp.841, 2019
TUNÇ ZENGİN, Z. Et Al. (2019) . "Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği." 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , Antalya, Turkey, p.841.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zuhal ZENGİN Et Al. }, title={Sulardaki Tat ve Kokunun Mikrobiyal Kaynakları: Sapanca Gölü Örneği}, congress name={3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={841} }