G. M. Bayrakal Et Al. , "Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage," Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.17, no.1, pp.19-25, 2024
Bayrakal, G. M. Et Al. 2024. Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.17, no.1 , 19-25.
Bayrakal, G. M., Aydın, A., Nasri, Ç. S., & Çiftçioğlu, G., (2024). Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.17, no.1, 19-25.
Bayrakal, Gülay Et Al. "Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage," Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.17, no.1, 19-25, 2024
Bayrakal, Gülay M. Et Al. "Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage." Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.17, no.1, pp.19-25, 2024
Bayrakal, G. M. Et Al. (2024) . "Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage." Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.17, no.1, pp.19-25.
@article{article, author={Gülay Merve Bayrakal Et Al. }, title={Viability of Probiotic Bacteria in Yogurt Under Cold Storage}, journal={Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2024, pages={19-25} }