T. DEMİRÇİFTÇİ Et Al. , "İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.4, no.4, pp.20-38, 2016
DEMİRÇİFTÇİ, T. Et Al. 2016. İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.4, no.4 , 20-38.
DEMİRÇİFTÇİ, T., AKOVA, O., & MAMADİ, Z., (2016). İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.4, no.4, 20-38.
DEMİRÇİFTÇİ, Tevfik, Orhan AKOVA, And Ziya MAMADİ. "İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.4, no.4, 20-38, 2016
DEMİRÇİFTÇİ, Tevfik Et Al. "İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.4, no.4, pp.20-38, 2016
DEMİRÇİFTÇİ, T. AKOVA, O. And MAMADİ, Z. (2016) . "İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.4, no.4, pp.20-38.
@article{article, author={Tevfik DEMİRÇİFTÇİ Et Al. }, title={İstanbul’daki 1. Sınıf Restoranlarda Gelir Yönetimi Uygulamaları}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2016, pages={20-38} }