G. M. BAYRAKAL And E. AKKAYA, "Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, pp.57-63, 2017
BAYRAKAL, G. M. And AKKAYA, E. 2017. Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2 , 57-63.
BAYRAKAL, G. M., & AKKAYA, E., (2017). Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, 57-63.
BAYRAKAL, Gülay, And Esra AKKAYA. "Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, 57-63, 2017
BAYRAKAL, Gülay M. And AKKAYA, Esra. "Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, pp.57-63, 2017
BAYRAKAL, G. M. And AKKAYA, E. (2017) . "Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.3, no.2, pp.57-63.
@article{article, author={Gülay Merve BAYRAKAL And author={Esra AKKAYA}, title={Mikroorganizmaların Gıdalarda Gelişimini Etkileyen Faktörler}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi}, year=2017, pages={57-63} }