Ö. ÖZDEN, "Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi," Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, pp.69-73, 2000
ÖZDEN, Ö. 2000. Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi. Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5 , 69-73.
ÖZDEN, Ö., (2000). Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi. Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, 69-73.
ÖZDEN, Özkan. "Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi," Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, 69-73, 2000
ÖZDEN, Özkan. "Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi." Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, pp.69-73, 2000
ÖZDEN, Ö. (2000) . "Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi." Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.5, pp.69-73.
@article{article, author={Özkan ÖZDEN}, title={Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2000, pages={69-73} }