R. Oral Çelikkol Et Al. , "Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini," 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi , Antalya, Turkey, pp.69, 2007
Oral Çelikkol, R. Et Al. 2007. Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini. 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi , (Antalya, Turkey), 69.
Oral Çelikkol, R., Gül, N., Alptekin, N., Toker, G., Özden, T., & Alagöl, M. F., (2007). Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini . 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi (pp.69). Antalya, Turkey
Oral Çelikkol, Rana Et Al. "Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini," 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi, Antalya, Turkey, 2007
Oral Çelikkol, Rana O. Et Al. "Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini." 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi , Antalya, Turkey, pp.69, 2007
Oral Çelikkol, R. Et Al. (2007) . "Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini." 30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi , Antalya, Turkey, p.69.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Rana Oral Çelikkol Et Al. }, title={Türkiye’de Tüketilen Balıklar ve Deniz Ürünlerinde iyod Miktarı Tayini}, congress name={30. Tu¨rkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2007}, pages={69} }