M. R. APAK Et Al. , "Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri," XIX. Ulusal Kimya Kongresi , Aydın, Turkey, pp.65, 2005
APAK, M. R. Et Al. 2005. Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri. XIX. Ulusal Kimya Kongresi , (Aydın, Turkey), 65.
APAK, M. R., GÜÇLÜ, K., ÖZYÜREK, M., & ÇELİK, S. E., (2005). Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri . XIX. Ulusal Kimya Kongresi (pp.65). Aydın, Turkey
APAK, Mustafa Et Al. "Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri," XIX. Ulusal Kimya Kongresi, Aydın, Turkey, 2005
APAK, Mustafa R. Et Al. "Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri." XIX. Ulusal Kimya Kongresi , Aydın, Turkey, pp.65, 2005
APAK, M. R. Et Al. (2005) . "Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri." XIX. Ulusal Kimya Kongresi , Aydın, Turkey, p.65.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Reşat APAK Et Al. }, title={Gıda Maddelerinde Toplam Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemleri Arasında ‘Cuprac’ (Bakır(Ii) İndirgeme Kapasitesi) Yönteminin Yeri}, congress name={XIX. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2005}, pages={65} }