S. Çelik Et Al. , "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI," In Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V , İstanbul: artikel akademi, 2022, pp.57-72.
Çelik, S. Et Al. SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI. 2022. In Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V , artikel akademi, İstanbul, 57-72.
Çelik, S., Çakır, E., & Er, A., (2022). SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI. Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V (pp.57-72), İstanbul: artikel akademi.
Çelik, Sefa, Elif Çakır, And Alev ER. "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI." In Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V , 57-72. İstanbul: artikel akademi, 2022
Çelik, Sefa Et Al. "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI." Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V , artikel akademi, 2022, pp.57-72.
Çelik, S. Çakır, E. And Er, A. (2022) "SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI", Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V . İstanbul: artikel akademi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Sefa ÇELİK Et Al. }, chaptertitle={SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KAYNAĞI OLARAK BİTKİSEL PROTEİNLER VE TİTREŞİM SPEKTROSKOPİSİ UYGULAMALARI}, booktitle={ Sürdürülebilirlik alanında akademik çalışmalar - V}, publisher={artikel akademi}, city={İstanbul},year={2022} }