E. DÜMEN Et Al. , "Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi," 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Muğla, Turkey, pp.405, 2016
DÜMEN, E. Et Al. 2016. Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi. 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , (Muğla, Turkey), 405.
DÜMEN, E., AKKAYA, H., BAYRAKAL, G. M., & SEZGİN, F. H., (2016). Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi . 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi (pp.405). Muğla, Turkey
DÜMEN, Emek Et Al. "Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi," 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Turkey, 2016
DÜMEN, Emek Et Al. "Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi." 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Muğla, Turkey, pp.405, 2016
DÜMEN, E. Et Al. (2016) . "Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi." 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Muğla, Turkey, p.405.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emek DÜMEN Et Al. }, title={Üreticilerin İşbirliği İmkanlarının Sağlıklı ve Kaliteli Bal Üretimine Yönelik Geliştirilmesi}, congress name={5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2016}, pages={405} }