H. BAHAR , "Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri," In Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1 , İstanbul: İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü, 2011, pp.151-166.
BAHAR , H. Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri. 2011. In Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1 , İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü, İstanbul, 151-166.
BAHAR , H., (2011). Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri. Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1 (pp.151-166), İstanbul: İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü.
BAHAR , Hrisi. "Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri." In Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1 , 151-166. İstanbul: İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü, 2011
BAHAR , Hrisi B. . "Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri." Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1 , İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü, 2011, pp.151-166.
BAHAR , H. (2011) "Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri", Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1 . İstanbul: İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hrisi BAHAR TOKMAN}, chaptertitle={Mikroorganizmaların üretiminde kullanılan besiyerleri}, booktitle={ Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ders Kitabı.CİLT.1}, publisher={İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayın Müdürlüğü}, city={İstanbul},year={2011} }