Ş. Y. TOSUN Et Al. , "Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, 2011
TOSUN, Ş. Y. Et Al. 2011. Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey).
TOSUN, Ş. Y., ÜÇOK ALAKAVUK, D., & ULUSOY, Ş., (2011). Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey
TOSUN, ŞEHNAZ, Didem ÜÇOK ALAKAVUK, And Şafak ULUSOY. "Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
TOSUN, ŞEHNAZ Y. Et Al. "Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, 2011
TOSUN, Ş. Y. ÜÇOK ALAKAVUK, D. And ULUSOY, Ş. (2011) . "Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEHNAZ YASEMİN TOSUN Et Al. }, title={Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}}