G. F. ŞENGÖR Et Al. , "Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.360, 2016
ŞENGÖR, G. F. Et Al. 2016. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi. 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 360.
ŞENGÖR, G. F., CEYLAN, Z., DOĞRUYOL TANRIVERDİ, H., & GÖNÜLAL, O., (2016). Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi . 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.360). İstanbul, Turkey
ŞENGÖR, Gülgün Et Al. "Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2016
ŞENGÖR, Gülgün F. Et Al. "Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.360, 2016
ŞENGÖR, G. F. Et Al. (2016) . "Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.360.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR Et Al. }, title={Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi}, congress name={17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={360} }