G. ALTUĞ Et Al. , "Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi," İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.24, pp.39-55, 2007
ALTUĞ, G. Et Al. 2007. Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.24 , 39-55.
ALTUĞ, G., ÇARDAK, M., & ÇİFTÇİ, P. S., (2007). Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.24, 39-55.
ALTUĞ, Gülşen, Mine ÇARDAK, And Pelin Saliha ÇİFTÇİ TÜRETKEN. "Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi," İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.24, 39-55, 2007
ALTUĞ, Gülşen Et Al. "Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi." İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.24, pp.39-55, 2007
ALTUĞ, G. ÇARDAK, M. And ÇİFTÇİ, P. S. (2007) . "Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi." İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.24, pp.39-55.
@article{article, author={Gülşen ALTUĞ Et Al. }, title={Kültür balıkçılığı ve turistik faaliyetlerin besin tuzları ve bakteriyolojik kirlilik dağılımına Etkisi}, journal={İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi}, year=2007, pages={39-55} }