H. Ertan Et Al. , "Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid," Herkese Bilim Teknoloji , vol.55, pp.8-9, 2017
Ertan, H. Et Al. 2017. Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid. Herkese Bilim Teknoloji , vol.55 , 8-9.
Ertan, H., Arı, Ş., Karagöz, A., Turgut Kara, N., & Ay, M., (2017). Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid. Herkese Bilim Teknoloji , vol.55, 8-9.
Ertan, Haluk Et Al. "Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid," Herkese Bilim Teknoloji , vol.55, 8-9, 2017
Ertan, Haluk Et Al. "Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid." Herkese Bilim Teknoloji , vol.55, pp.8-9, 2017
Ertan, H. Et Al. (2017) . "Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid." Herkese Bilim Teknoloji , vol.55, pp.8-9.
@article{article, author={Haluk Ertan Et Al. }, title={Nasıl azaltırız ve kendimizi koruruz? Gıdalardaki sinsi tehlike: Akrilamid}, journal={Herkese Bilim Teknoloji}, year=2017, pages={8-9} }