G. ÖZSOY KUTLU And Ş. DEMİRKOL, "Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi," 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES , 2023
ÖZSOY KUTLU, G. And DEMİRKOL, Ş. 2023. Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi. 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES .
ÖZSOY KUTLU, G., & DEMİRKOL, Ş., (2023). Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi . 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES
ÖZSOY KUTLU, GÖZDE, And Şehnaz DEMİRKOL. "Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi," 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, 2023
ÖZSOY KUTLU, GÖZDE Ö. And DEMİRKOL, Şehnaz. "Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi." 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES , 2023
ÖZSOY KUTLU, G. And DEMİRKOL, Ş. (2023) . "Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi." 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES .
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE ÖZSOY KUTLU And author={Şehnaz DEMİRKOL}, title={Vegan Felsefesi ve Vegan Ürün Prensipleri Kapsamında Sürdürülebilir Gastronomi Turizminin Değerlendirilmesi}, congress name={2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES}, city={}, country={}, year={2023}}