Ş. Y. Tosun Et Al. , "Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.271-272, 2011
Tosun, Ş. Y. Et Al. 2011. Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 271-272.
Tosun, Ş. Y., Üçok Alakavuk, D., & Ulusoy, Ş., (2011). Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.271-272). Antalya, Turkey
Tosun, Şehnaz, Didem ÜÇOK ALAKAVUK, And Şafak ULUSOY. "Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
Tosun, Şehnaz Y. Et Al. "Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.271-272, 2011
Tosun, Ş. Y. Üçok Alakavuk, D. And Ulusoy, Ş. (2011) . "Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.271-272.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şehnaz Yasemin TOSUN Et Al. }, title={Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={271-272} }